El València acomiada el seu entrenador a tres dies de visitar el Barça

Marcelino García Toral ha estat destituït per les seves males relacions amb Peter Lim i el català Albert Celades serà el seu substitut

El València ha anunciat aquest dimecres la destitució del seu entrenador Marcelino García Toral a només tres dies de jugar contra el Barça al Camp Nou en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Santander (dissabte a les 21.00 hores), una decisió que genera molta incertesa al club xe tenint en compte la bona feina de l’asturià, tant en termes de joc com de resultat. Albert Celades serà el seu substitut.

“El València CF ha comunicat aquest dimecres a Marcelino García Toral el seu cessament com a entrenador del primer equip. El club vol agrair el seu treball i dedicació durant la seva etapa en la nostra entitat i desitjar-li els majors èxits per al futur”, s’ha limitat a anunciar sense explicar els motius de tot plegat l’entitat valenciana, que ha anunciat poc després l’arribada d’Albert Celades com al substitut de Marcelino fins al 30 de juny del 2021.

El català, de fet, ja ha dirigit aquesta mateixa tarda el seu primer entrenament. Celades serà l’encarregat d’intentar mantenir el nivell competitiu ofert per Marcelino en el que serà la seva primera gran experiència en l’àmbit de clubs i amb un estil força diferent del seu predecessor, que la temporada passada va ser capaç de catapultar el València cap a l’èxit amb la consecució de la Copa del Rei però que no ha pogut fer res per evitar que les seves males relacions amb el propitari del club, Peter Lim, el condemnessin.

Més informació

Nou comentari