Un testimoni clau sol·licitat per la Fiscalia ratifica la versió de Rosell

El director d'ISE, Dirk Hollstein, assegura que l'expresident del Barça "no va cobrar cap comissió il·legal en cap moment" en la primera sessió de la segona tanda del judici

Sandro Rosell surt de la presó de Soto del Real.

Sandro Rosell surt de la presó de Soto del Real. | EFE

Aquest dilluns ha començat la segona tanda del judici a Sandro Rosell per presumpte delictes de blanqueig de capitals i de pertinença a una organització criminal. El primer testimoni a comparèixer ha estat Dirk Hollstein, director de drets esportius d’ISE, que ha ratificat de forma contundent la versió relatada per l’expresident del Barça.

 

“No tenim cap queixa de Sandro Rosell. En cap moment va cobrar cap comissió il·legal, només va ser remunerat per una prestació de serveis com a intermediari entre ISE i la Confederació Brasilera de Futbol“, ha començat explicant l’alemany, el testimoni del qual ha estat sol·licitat per la Fiscalia.

 

El director de drets esportius de l’empresa saudita ha assegurat que el que va cobrar l’exdirigent blaugrana a través d’Uptrend va ser una remuneració pels serveis d’intermediació i supervisió dels partits disputats. A més, Hollstein ha volgut separar la compra dels drets dels 24 amistosos d’altres operacions com l’adquisició de 10 partits més per part d’ISE al marge de l’empresa de Rosell o l’intent de venda de Bonus Sports Management a ISE (que al final no va fructificar, ja que BMS va ser venuda a Shahe Ohannessian, amic de Rosell).

Nou comentari