Un periodista nord-americà es fa ressò de la ira blanca contra seguidors del Barça

En el vídeo que ha gravat, als interiors del Santiago Bernabéu, es veuen insults i intents d'agressió a aficionats del Barça

x

Dos seguidors del Barça, insultats i increpats al Bernabéu | GOAL

L’última derrota del Reial Madrid en el Clàssic de Lliga al Santiago Bernabéu no ha estat gens ben digerida per una part de l’afició blanca. Un cop va finalitzar el partit, un nombrós grup de seguidors del conjunt madridista va increpar i insultar alguns seguidors del Barça que portaven bufanda i samarreta blaugrana. Tot plegat ho va poder enregistrar Ives Galarcep, un periodista nord-americà que treballa com a corresponsal per Goal, i que va seguir els incidents als interiors del recinte. Tot plegat, un cúmul d’insults que va estar a punt d’anar a més, si no fos per l’actitud pacífica dels seguidors del Barça, que al estar en minoria no van voler problemes i van marxar. 

 

“La situació es va convertir en irritable al Santiago Bernabéu després de la victòria del Barça contra el Reial Madrid, on alguns aficionats blancs frustrats van increpar-ne a alguns del Barça després del partit“, va escriure el periodista a les xarxes socials, on va celebrar haver pogut tenir prou bateria per gravar aquests tristos episodis. Al vídeo, es poden escoltar i veure alguns seguidors cridant “Puta Barça” mentre donen empentes a dos aficionats vestits amb la samarreta del Barça. La tensió va en augment: “Vés a la teva puta casa, fill de puta. Vés-te’n a la merda”, els criden alguns seguidors blancs, que fan fora als del Barça. Només alguna persona molt concreta intenta calmar els ànims i ajudar als seguidors del conjunt blaugrana a sortir del recinte. 

 

Nou comentari