Món Esport
Un maldecap per a Luis Enrique
  • CA

L’inoportú virus estomacal de Gerard Piqué ha deixat la defensa del Barça com un mapa i obligarà Luis Enrique a presentar una línia inèdita a l’estadi Gran Canària, on aquest vespre l’equip blaugrana es juga gran part del títol de Lliga davant el Las Palmas. Això sí, amb un ull enfocat al Santiago Bernabéu, on el Reial Madrid rep la visita del Sevilla.

La baixa de Piqué s’afegeix a la ja coneguda de Sergi Roberto per sanció, després que el reusenc veiés la cinquena targeta groga durant el partit del cap de setmana passat davant el Vila-real, i l’esperada de Jérémy Mathieu, que tampoc va saltar a la gespa en el darrer entrenament programat per ahir dissabte i que, per tant, encara no podrà rebre l’alta mèdica.

 

El darrer partit del francès fou la desastrosa patacada de Torí, el 3-0 davant la Juventus que va deixar el Barça eliminat de la Lliga de Campions. I ho fou tres dies després d’una altra fallida, la de Màlaga, que juntament amb Vigo, La Corunya i dues trompades al Camp Nou han deixat el conjunt barcelonista pendent del Madrid. De fet, en ambdós enfrontaments, Mathieu va disputar únicament els primers 45 minuts.

Amb aquest panorama, Luis Enrique només pot comptar amb Javier Mascherano, Samuel Umtiti, Jordi Alba i Lucas Digne com a defenses disponibles per afrontar el partit del Las Palmas, un fet que l’ha obligat a buscar alternatives al filial, d’on n’ha extret la convocatòria de Marlon Santos. El brasiler, que ha disputat 22 partits amb el Barça B aquesta temporada, va debutar amb el primer equip en la fase de grups de la Lliga de Campions a Celtic Park, en un enfrontament que va deixar segellada la primera posició del grup. D’aquest debut ja en fa sis mesos i una pila d’entrenaments amb la primera plantilla.

 

El problema per al tècnic és majúscul. Mascherano ja ha disputat alguns partits en la posició de lateral dret, tot i que si l’argentí ocupa aquest rol Luis Enrique haurà de fer debutar Marlon a la Lliga, ja que ni Digne, ni Alba poden acompanyar Umtiti a l’eix de la defensa. Una altra possibilitat és formar amb defensa de tres, amb Mascherano, Umtiti i Alba, però la baixa de Roberto i la lesió de Rafinha dificulten la cobertura de la banda dreta. Tota una incògnita.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa