Un equip espanyol es queixa al Barça per catalanitzar-li el nom

El 'Real Zaragoza', a qui el conjunt blaugrana ha anomenat 'Saragossa' a través de les xarxes socials, ha demanat rectificació als culers

Els jugadors del Juvenil A del Barça celebren el gol contra l'Espanyol.

Els jugadors del Juvenil A del Barça celebren el gol contra l’Espanyol. | @FCBmasia

Després de cada jornada, el Barça publica a Twitter (a través del seu compte de la Masia) els resultats i les classificacions de totes les categories inferiors del club. Aquesta setmana, el conjunt blaugrana s’ha vist immers en un conflicte sense voler-ho en adjuntar la posició en la taula de la Divisió d’Honor Juvenil: al líder, el ‘Real Zaragoza’, no li ha agradat que els culers li catalanitzessin el nom i el titllessin de ‘Saragossa’.

 

 

Sigui per catalanofòbia, per defensa de la tradició de la identitat o simplement per quedar bé davant els afeccionats que demanaven correcció, el club aragonès ha contestat a la publicació del Barça amb els següent missatge: “Real Zaragoza, si us plau”. Esportivament, els blaugrana són els segons classificats de la Divisió d’Honor Juvenil, a només un punt de l’equip amb el qual han tingut aquesta lleu disputa a les xarxes socials.

Nou comentari