Món Esport
Un doblet de Bruna deixa el títol de Lliga a dos partits (0-2)
  • CA

25 victòries de 25 partits. 127 gols a favor i només cinc en contra. Aquestes són les dades d’absoluta bogeria que està deixant el Barça femení aquesta temporada. Les blaugranes han derrotat el Madrid CFF al seu estadi (0-2) i són a només quatre punts d’alçar el títol de Lliga. Aquest duel estava ajornat des d’inicis d’any, quan el temporal Filomena va impedir que es pogués disputar a la capital estatal.

La gran protagonista de l’econtre ha estat Bruna Vilamala. La jove futbolista de la Masia ha segellat el triomf amb dues dianes, una a la primera meitat i una altra a la segona, i ja encadena dos doblets consecutius a la Primera Iberdrola. Lluís Cortés ha reservat moltes peces clau per a la tornada contra el PSG d’aquest cap de setmana de les semifinals de Champions i les madrilenyes ho han aprofitat per intentar fer mal, però Cata Coll ha estat molt segura sota pals.

Si el Barça continua guanyant els seus partits, com ve fent des del principi de temporada, alçarà el títol de Lliga el cap de setmana del 16 de maig després del duel contra el Huelva. En qualsevol cas, la data en la que ho faci serà només anecdòtica, ja que la Lliga està guanyada des de fa mesos.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman defuig el favoritisme i destaca la “concentració” de l’equip
Notícia: Koeman defuig el favoritisme i destaca la “concentració” de l’equip
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça prèvia al partit contra el Granada
Messi i Neymar, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Notícia: El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Comparteix
El serial de cada temporada comença a entrar en els dies més decisius

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa