Món Esport
Un Barça-Madrid de color groc
  • CA

El Barça-Reial Madrid d’aquest diumenge tornarà a estar marcat per la protesta política. Sense res oficial en joc, només l’honor i el prestigi de vèncer el màxim rival, les entitats sobiranistes, diverses associacions barcelonistes i grups d’animació del Camp Nou i el Palau Blaugrana demanen tenyir l’estadi de groc, tal i com pretenien fer en la final de la Copa del Rei del 21 d’abril passat.

La requisa de samarretes grogues, banderes estelades i altres objectius reivindicatius a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid ha fet reaccionar el barcelonisme partidari de la llibertat dels presos polítics. L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma ProSeleccions Esportives de Catalunya, l’associació de juristes Drets, Manifest Blaugrana, el CDR del Barça i diversos grups d’animació emplacen els socis i afeccionats culers a defensar la repressió policial viscuda en la final de Copa omplint el Camp Nou de peces de roba grogues.

 

La campanya, dotada del suport de centenars de socis i seguidors barcelonistes, sosté que “La llibertat no és delicte” i demana als presents al Camp Nou que “deixem clar al món que volem la llibertat dels presos i preses polítiques”.

 

Campanya per tenyir el Camp Nou de groc.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa