Umtiti: “Vaig forçar el meu genoll en el Mundial, no me’n penedeixo”

El jugador del Barça explica que a la Copa del Món que va guanyar amb França va portar al límit la seva lesió

Samuel Umtiti ha assegurat que durant el Mundial del 2018, que va guanyar amb la selecció francesa, va portar al límit el seu problema al genoll esquerre. “Realment vaig forçar el meu genoll durant la Copa del Món. Però ara soc campió del món. A la vida has de prendre decisions i d’aquesta elecció no me’n penedeixo”, ha explicat rotund el jugador del Barça. Aquesta lesió va ser la que el va portar a no comptar gairebé la temporada passada per a Ernesto Velverde.

L’altre tema sobre el qual ha parlat, en l’entrevista concedida a la televisió francesa Canal+, és l’afer Neymar i els rumors que apuntaven que ell hauria pogut entrar en aquesta operació. “Jo? Moneda de canvi? És una bogeria! Em va fer riure, no tinc una resposta”, ha apuntat quan li han preguntat per aquest fet i la possibilitat d’haver acabat en el PSG.

Umtiti ha afegit: “No sé d’on surt aquest rumor, d’un dia per l’altre vaig rebre missatges d’amics sobre aquest tema, però em sap greu, per a mi Barcelona és Barcelona” ha assegurat el central. El futbolista francès ha reconegut que “tenia un objectiu des que era nen: el Barça. Vaig venir aquí per quedar-m’hi i guanyar títols” i ha remarcat li va demanar al seu agent que no escoltés cap oferta “fos la que fos”.

Més informació

Comentaris

    Ganxet Setembre 9, 2019 10:58 am
    Molt bé noi! D'això se'n diu ser un professional compromés amb l'entitat que et paga el sou.

Nou comentari