Umtiti i Coutinho s’aferren a la cadira del Barça

Els dos jugadors reconeixen que el seu futur és incert, però també asseguren que volen triomfar al Camp Nou

Amb la majoria dels futbolistes del Barça de vacances, la secretaria tècnica blaugrana ja treballa per confeccionar una plantilla competitiva per a la temporada vinent. En aquest escenari, els encarregats de prendre decisions al club català tenen dos fronts oberts: el dels fitxatges i el de les sortides. El conjunt culer no anunciarà, per qüestions pressupostàries, cap incorporació abans de l’1 de juliol. Abans d’entrar, deixin sortir, que se sol de dir.

Dos dels futbolistes que tenen força números de marxar del Barça aquest estiu són Philippe Coutinho i Samuel Umtiti. L’atacant brasiler i el central francès, el primer en plena disputa de la Copa Amèrica i el segon de vacances, no han completat una bona temporada i això els ha situat a la porta de sortida. De moment, i encara que hi ha rumors al voltant d’ambdós futbolistes, no obstant això, no n’hi ha cap que soni amb suficient força. I ells, encara que reconeixen que els seus futurs són una incògnita, no amaguen que la seva voluntat és seguir al Camp Nou la temporada vinent.

En una roda de premsa a Porto Alegre, Coutinho ha deixat ben clar que “tinc contracte amb el Barça i la meva voluntat sempre ha estat triomfar en aquest club”, encara que tampoc no ha negat que la seva continuïtat estigui assegurada: “Ara mateix estic completament centrat en la Copa Amèrica. No sabem el que pot passar en el futur. Moltes coses que es diuen no són veritat”. El brasiler, a més, també ha reconegut que l’últim any les coses no han sortit com s’esperava ni “he tingut el rendiment que volia”.

Per la seva banda, Umtiti ha tornat a aprofitar una entrevista, aquesta a la publicació Hypebeast, per deixar clar que és molt feliç al Barça. “La qualitat de vida és superior a Barcelona. Per a mi és el millor lloc per jugar i viure. El temps, la mentalitat de la gent, el meu equip, els companys… Tot. No hauria somiat mai amb alguna cosa millor. Tots els dies em sento feliç de poder viure la meva passió i de poder-ho fer a Barcelona”, ha remarcat el central francès, que també és conscient que “la temporada ha estat complicada per la lesió, però he pogut jugar i recuperar sensacions i ara m’estic preparant per al pròxim curs”.

Més informació

Comentaris

    ton c. Juny 25, 2019 6:27 pm
    carai, i tant que volen seguir, enlloc es viu tant be, sense fotre ni brot, oi Umtiti, i del Coutinho., que dir, que te la síndrome del Mesi, com li va pasar a l´Ibraimovich, aixó es el Barça p4er pena dels que ens l´estimem......

Nou comentari