Món Esport
Umtiti, baixa d’última hora per viatjar a Osca
  • CA

Ronald Koeman suma un nom més a la seva llarga llista de baixes, per molt que aquesta serà poc notòria i hi estarà poc temps. Samuel Umtiti, central francès del Barça, no viatjarà a Osca a causa d’una “indisposició gàstrica”, segons ha informat el club. El tècnic neerlandès utilitza Lenglet, Mingueza i Araujo a l’eix de la defensa, així que no serà cap maldecap per a ell.

A més, tampoc no poden ser a la convocatòria Gerard Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto i Philippe Coutinho. Tots ells són baixes de llarga durada a causa de lesions complicades. El darrer, Coutinho, tot just ha estat operat de la seva fractura al menisc intern del genoll esquerre i s’ha confirmat que estarà tres mesos fora dels terrenys de joc.

Qui sí que torna a una convocatòria és Leo Messi. L’argentí va allargar les seves vacances de Nadal a l’Argentina i va aprofitar per acabar-se de recuperar d’unes molèsties al turmell. Es va perdre el darrer compromís de Lliga del 2020 al Camp Nou contra l’Eibar, però sí que podrà viatjar a Osca sense cap problema.

La convocatòria de Koeman per viatjar a Osca

Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa