Món Esport
Tusquets té la intenció de reunir els candidats a la presidència del Barça amb Koeman
  • CA

Si no hi ha cap canvi de darrera hora, el dia 24 de gener de 2021 se celebraran les eleccions a la presidència del Barça. Seguint els terminis fixats pels estatuts, la comissió gestora de Carles Tusquets haurà de convocar els comicis aproximadament un mes abans. Llavors, els precandidats hauran de recollir les signatures necessàries per convertir-se en candidats i intentar convèncer els socis culers per proclamar-se els guanyadors de la jornada electoral.

Segons ha informat TV3 i han confirmat fonts del club a aquest mitjà, Carles Tusquets té la intenció de reunir-se amb els candidats finals a la presidència del Barça, Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí de futbol, i Ramon Planes, secretari tècnic. L’objectiu és clar: que la data llunyana de les eleccions tingui la menor influència possible en el procés de reforçar la plantilla de cara al segon tram de la temporada. Cal recordar que, quan el president sigui escollit i prengui possessió del seu càrrec, només tindrà una setmana per fer possibles fitxatges o vendre algun efectiu.

En la trobada, sempre segons ha avançat la televisió pública catalana, es detallarà la situació econòmica del Barça i es posaran sobre la taula les possibles operacions esportives a dur a terme abans que es tanqui el mercat de fitxatges d’hivern. I és que Carles Tusquets i la junta gestora tenen previst no prendre cap decisió, sinó preparar el terreny perquè siguin els futurs dirigents els que ho facin.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa