Món Esport
Tusquets: “Ens han arribat algunes factures de la junta de Bartomeu que no volem signar”
  • CA

Declaracions d’impacte de Carles Tusquets a RAC1. El president de la comissió gestora del Barça ha confessat en una entrevista a la ràdio catalana que “ens han arribat a la taula algunes factures de l’anterior junta que no volem signar”. “No les veiem clares, no entenem d’on venen i no en volem tenir responsabilitat. Les traslladarem a la pròxima directiva. No diré de què es tracta, però són coses que no estan ben formulades i que creiem que no s’ajusten al preu de mercat”, ha justificat.

A més, Tusquets ha assegurat que, segons el seu parer i “des del punt de vista econòmica”, la millor decisió respecte a Leo Messi hauria estat “vendre’l aquest estiu passat”. Tant “pels diners que hauries rebut” com “pels que t’hauries estalviat en concepte de fitxa”. Un traspàs de l’argentí hauria ajudat moltíssim el club blaugrana, que travessa una situació “extraordinària, insòlita i sense diners”, a “alleugerir la massa salarial i tenir un marge més ampli en relació amb els límits que marca LaLiga”. Sobre les paraules de Neymar Jr, que ha apuntat que la temporada vinent vol jugar al costat del ‘10’, ha remarcat que “si no hi ha cap venda, el Barça no podrà escometre cap fitxatge”.

D’altra banda, el dirigent blaugrana en funcions ha deixat molt clar que no té cap intenció de presentar-se a les eleccions a la presidència de l’entitat ni de formar part de cap precandidatura. Respecte als comicis, per cert, ha revelat que tindran un pressupost de menys de la meitat del de les eleccions del 2015, que girarà al voltant dels 800.000 euros, “i això que hi haurà d’haver 10 seus, algunes d’elles fora de Catalunya”. La política d’austeritat que està duent a terme la comissió gestora s’ha vist afectada per algun imprevist. Per exemple, “hi ha una part de l’estructura del Camp Nou que està caient. En alguna porta d’entrada a l’estadi han caigut trossos del sostre”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tonet a desembre 03, 2020 | 18:27
    Tonet desembre 03, 2020 | 18:27
    D' acord amb el Sr. Tusquets sobre la situacio' economica del barça Ell aurie traspasat a Messi aquest estiu , ja que no es pot soportar aquestos elevats sous, Sr teniu vos tota la rao'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa