Quantcast
Tsunami convoca una “jornada de mobilització” pel Clàssic del Camp Nou – Món Esport

Tsunami convoca una “jornada de mobilització” pel Clàssic del Camp Nou

L'organització vol aprofitar l'altaveu mediàtic propi del Barça-Madrid del pròxim 28-D per internacionalitzar el conflicte entre Catalunya i Espanya

El Tsunami Democràtic ha convocat una “jornada de mobilització” pel Clàssic del Camp Nou, previst per al pròxim 18 de desembre a les 20.00 hores, i ha “convidat tota la ciutadania a reservar-se la data i venir a la ciutat de Barcelona” amb el principal objectiu d’aprofitar l’altaveu mediàtic propi d’un Barça-Madrid per internacionalitzar el conflicte entre Catalunya i Espanya. “Tothom ha d’entendre que cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l’autodeterminació”, ha explicat l’organització en el comunicat que ha difós a través de les seves xarxes socials.

“Tsunami Democràtic és conscient de la transcendència d’un partit com el Barça-Madrid per als aficionats a l’esport. Amb tot, el moment polític, judicial i repressiu és excepcional. Per això, posa en marxa una jornada de mobilització pel 18 de desembre convocant a tota la ciutadania a reservar-se la data i venir a la ciutat de Barcelona. Amb presos, exiliats, sense autodeterminació ni plenitud de drets fonamentals, no hi ha normalitat. El 18, el Clàssic el jugarem tots. Aquesta és #LaForçaDeLaGent”, ha explicat el moviment en un comunicat en el qual ha demanat que els afeccionats confirmin assistència a través de l’aplicació.

Més informació

Comentaris

    EL MON HA DE VEURE QUE ES REALMENT ESPANYA Novembre 29, 2019 5:07 pm
    UNA DICTADURA,

Nou comentari