Trincao: “Només penso en el Barça, em quedaré”

El futbolista portuguès tanca la porta a qualsevol mínima possibilitat de buscar minuts i oportunitats fora del Camp Nou

Francisco Trincão és un jugador de poques paraules. El portuguès ha estat el futbolista del Barça encarregat d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia de la visita al Ferencváros i ha deixat molt clar que a ell el que li agrada és jugar a futbol. No s’ha estès en les respostes ni s’ha allargat gens: s’ha limitat a contestar amb elegància les qüestions dels periodistes.

Pel que fa al contingut de la compareixença, Trincao ha tancat la porta a qualsevol mínima possibilitat de buscar minuts i oportunitats fora del Camp Nou tenint en compte la poca participació en aquest inici de temporada. “Estic molt content d’estar al millor club del món. És un somni per a mi. Només penso en el Barça i em quedaré sense cap mena de dubte”, ha reblat.

L’extrem també s’ha mostrat tranquil amb la poca fortuna que està tenint de cara a porteria. “És un repte que vull aconseguir, però jo treballo diàriament per ajudar l’equip. Sigui amb gols o assistències. Crec que tot anirà bé i que acabaré marcant”, ha dit respecte al fet que encara no s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana. Per últim, Trincao no s’ha mullat en el debat entre Messi i Cristiano, companys d’equip i selecció, respectivament: “És impossible saber-ho. Són els dos millors jugadors del món, però són molt diferents. No puc escollir”.

Les paraules de Trincao prèvies al Ferencváros-Barça

Amb la primera posició del grup entre cella i cella: “És un partit més i el volem guanyar. Volem els tres punts”.

Encara no s’ha estrenat amb el Barça: “És un repte que vull aconseguir, però jo treballo diàriament per ajudar l’equip. Sigui amb gols o assistències. Crec que tot anirà bé i que acabaré marcant”.

No es planteja canviar d’aires: “Estic molt content d’estar al millor club del món. És un somni per a mi. Només penso en el Barça i em quedaré sense cap mena de dubte”.

Adaptació: “És una qüestió de temps. Treballaré com sempre ho faig. Amb confiança, partit a partit, milloraré”.

Messi o Cristiano?: “És impossible saber-ho. Són els dos millors jugadors del món, però són molt diferents. No puc escollir”.

Primers mesos al Camp Nou: “M’ha sorprès la qualitat dels meus companys. Tenim un gran equip i gaudeixo molt en els entrenaments”.

Centrat a treballar de valent: “Vull jugar tant com pugui, però això ho decideix l’entrenador. Jo he de treballar per tenir tants minuts com sigui possible”.

Més informació

Nou comentari