Món Esport
Trincao: “Només penso en el Barça, em quedaré”
  • CA

Francisco Trincão és un jugador de poques paraules. El portuguès ha estat el futbolista del Barça encarregat d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia de la visita al Ferencváros i ha deixat molt clar que a ell el que li agrada és jugar a futbol. No s’ha estès en les respostes ni s’ha allargat gens: s’ha limitat a contestar amb elegància les qüestions dels periodistes.

Pel que fa al contingut de la compareixença, Trincao ha tancat la porta a qualsevol mínima possibilitat de buscar minuts i oportunitats fora del Camp Nou tenint en compte la poca participació en aquest inici de temporada. “Estic molt content d’estar al millor club del món. És un somni per a mi. Només penso en el Barça i em quedaré sense cap mena de dubte”, ha reblat.

L’extrem també s’ha mostrat tranquil amb la poca fortuna que està tenint de cara a porteria. “És un repte que vull aconseguir, però jo treballo diàriament per ajudar l’equip. Sigui amb gols o assistències. Crec que tot anirà bé i que acabaré marcant”, ha dit respecte al fet que encara no s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana. Per últim, Trincao no s’ha mullat en el debat entre Messi i Cristiano, companys d’equip i selecció, respectivament: “És impossible saber-ho. Són els dos millors jugadors del món, però són molt diferents. No puc escollir”.

Les paraules de Trincao prèvies al Ferencváros-Barça

Amb la primera posició del grup entre cella i cella: “És un partit més i el volem guanyar. Volem els tres punts”.

Encara no s’ha estrenat amb el Barça: “És un repte que vull aconseguir, però jo treballo diàriament per ajudar l’equip. Sigui amb gols o assistències. Crec que tot anirà bé i que acabaré marcant”.

No es planteja canviar d’aires: “Estic molt content d’estar al millor club del món. És un somni per a mi. Només penso en el Barça i em quedaré sense cap mena de dubte”.

Adaptació: “És una qüestió de temps. Treballaré com sempre ho faig. Amb confiança, partit a partit, milloraré”.

Messi o Cristiano?: “És impossible saber-ho. Són els dos millors jugadors del món, però són molt diferents. No puc escollir”.

Primers mesos al Camp Nou: “M’ha sorprès la qualitat dels meus companys. Tenim un gran equip i gaudeixo molt en els entrenaments”.

Centrat a treballar de valent: “Vull jugar tant com pugui, però això ho decideix l’entrenador. Jo he de treballar per tenir tants minuts com sigui possible”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa