Món Esport
El Tribunal Suprem no admet la querella de Sandro Rosell contra Lamela
  • CA

Sandro Rosell segueix la seva lluita per reparar la seva imatge després de passar dos anys en presó preventiva, i ser posteriorment absolt. Avui, però, el Tribunal Suprem ha renunciat admetre a tràmit la querella de l’expresident del Barça i de Joan Besolí per falsedat documental i prevaricació contra Carmen Lamela, la jutgessa que va portar el seu cas.

La querella no acceptada assegura que Lamela, aleshores titular del Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional, i actualment magistrada del mateix Tribunal Suprem, “va ocultar injustificada i deliberadament” en fins a 3 ocasions l’existència d’un conjunt d’informació de més de 1.200 folis de gran rellevància per a la causa.

Tanmateix, l’advocat defensor de Sandro Rosell, Andrés Maluenda, ha anunciat que interposarà un recurs amb l’objectiu que finalment s’admeti aquesta querella. Els seus arguments són que el mateix Suprem ha admès que Lamela va “errar en les seves resolucions”, i que no s’entenen les justificacions del Tribunal titllant de “descuit” o “error” el fet de no haver facilitat la informació requerida.



Més notícies
Benedito: “Crec que Sandro Rosell ha decidit donar suport a Laporta”
Notícia: Benedito: “Crec que Sandro Rosell ha decidit donar suport a Laporta”
Comparteix
El precandidat es mostra “sorprès” amb l’expresident per la seva estratègia de “mirar endavant” i no pretendre depurar responsabilitats
Els presos polítics carreguen contra Lamela per la presó injustificada de Rosell
Notícia: Els presos polítics carreguen contra Lamela per la presó injustificada de Rosell
Comparteix
Un dels col·lectius més solidari amb Rosell ha estat, per la proximitat en termes d'injustícia judicial, el dels dirigents polítics independentistes empresonats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa