Món Esport
Tret de sortida a la pretemporada del Barça
  • CA

El Barça ha començat avui la pretemporada amb les les proves PCR i serològiques de 12 jugadors del primer equip i 10 del filial. L’absència més destacada ha estat la d’Ilaix Moriba, que encara no ha renovat i com a conseqüència no farà la temporada amb la resta de la plantilla. Tampoc hi han assistit els futbolistes que han disputat l’Eurocopa o la Copa Amèrica, que s’incorporaran més tard a la disciplina del club.

D’aquesta manera, aquest migdia Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanic, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Sergi Roberto, Ansu Fati, Umtiti i Wague han assistit a la Ciutat Esportiva per fer-se les proves pertinents. També ho han fet fins a 10 futbolistes del filial: Ilias, Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, aquest últim com a recent incorporació procedent del Rapid Viena com a cedit. Després de la sessió d’avui, les proves continuaran demà amb les habituals revisions mèdiques i físiques.

Entrenaments i partits

Després de les revisions, dilluns 12 tindrà lloc el primer entrenament de la plantilla, que s’exercitarà durant tota la setmana excepte dijous i diumenge. El primer partit de la pretemporada serà el dia 21 de juliol a l’estadi Johann Cruyff, davant el Gimnàstic de Tarragona. Tres dies més tard, el Barça s’enfrontarà al Girona en el mateix escenari. El mes d’agost, el club blaugrana també jugarà el trofeu Joan Gamper al Camp Nou, a banda d’un amistós benèfic contra el Manchester City. Finalment, el conjunt de Koeman obrirà la temporada el 15 d’agost, com a local, contra la Reial Societat.



Més notícies
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
El Barça prepara el retorn del públic al Camp Nou
Notícia: El Barça prepara el retorn del públic al Camp Nou
Comparteix
El trofeu Joan Gamper podria ser el primer partit amb espectadors a les grades des del març de 2020
Griezmann celebra un gol | FC Barcelona
Els possibles destins de Griezmann
Notícia: Els possibles destins de Griezmann
Comparteix
Al davanter francès no li falten pretendents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa