Tret de sortida a la cursa a la presidència del Barça: sortejades la junta i la mesa electorals

El sorteig s’ha celebrat aquest dimecres davant d’un notari, de Josep Maria Mir i de Joan Manuel Trayer

Aquest dilluns, la comissió gestora de Carles Tusquets va donar el tret de sortida al procés electoral del Barça. La junta en funcions del club blaugrana va aprovar la convocatòria oficial dels comicis per al 24 de gener del 2021, tal com s’havia acordat prèviament, i va iniciar un procediment que aquest dimecres ha fet el primer pas marcat pels estatuts: el sorteig per a la composició de la junta i la mesa electoral. S’ha celebrat a partir de les 10 del matí a l’Auditori 1899.

A través d’un comunicació, el Barça ha informat que la designació “s’ha fet per sorteig davant del notari Gerard Conesa” i davant la presència de Josep Maria Mir, secretari de la comissió gestora, i Joan Manuel Trayer, síndic dels socis. Els organismes en qüestió, que seran constituïts per cinc socis cadascú el pròxim dimarts 22 de desembre, s’encarregaran, bàsicament, de vetllar pel bon funcionament de tot el procés electoral: la junta supervisarà tots els procediments, mentre que la mesa actuarà únicament el dia de la votació.

Sigui com sigui, aquesta setmana ha començat una cursa electoral que, en principi, comptarà amb nou precandidats: Agustí Benedito, Joan Laporta, Víctor Font, Lluís Fernández Alà, Jordi Farré, Emili Rousaud, Xavi Vilajoana, Toni Freixa i Pere Riera.

Més informació

Nou comentari