Món Esport
“Treballem per evitar les targetes per protestar”

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, ha assegurat que treballa amb els jugadors per controlar les emocions i evitar el número elevat de targetes grogues que veuen els seus homes per protestar. “Em preocupen les targetes que rebem per protestar i estic intentant moderar-ho des de fa temps”, ha admès.

“Potser no sóc el millor exemple per la meva etapa com a jugador, tot i que no me’n recordo. Els dic que les emocions no s’han de disparar perquè afecta el joc i el rendiment es pot veure afectat”, ha desvelat el tècnic asturià.

Tot i aquesta autocrítica, Luis Enrique no ha volgut respondre Zurutuza, que va titllar de provocadors els jugadors blaugranes. “No tinc ganes de respondre a ningú. Estic content amb els meus futbolistes. Dins el camp passen moltes coses i no és bo portar-les fora”.

Tot i que l’equip ha entrat en una “dinàmica positiva”, contrastada amb el mal moment del Madrid, Luis Enrique no s’ha volgut referir al moment de forma del conjunt blanc.

“És evident que perquè triomfi un, l’altre ha de fallar. Són vasos comunicants però intentem centrar-nos en el que fem nosaltres”, ha dit el míster blaugrana. “Fa unes setmanes això semblava una vetlla. Nosaltres estem en una bona dinàmica que intentarem allargar el màxim possible”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa