Els nens van gaudir de l’entrenament del primer equip del Barça. | EFE

10.408 persones van assistir aquest dimarts a l’entrenament del Barça al Miniestadi, en una jornada lúdic-festiva que va omplir de somriures l’estadi on habitualment disputa els seus partits el filial barcelonista (i en certes ocasions el femení). La sessió a portes obertes va donar l’opció als menys habituals al Camp Nou per poder veure i gaudir dels seus ídols en un escenari ben diferent de la Ciutat Esportiva i en un ambient familiar i proper, un acte ple d’alegria i de complicitat entre els futbolistes -cada com més llunyans i aïllats- i els milers de nens, adolescents i adults que desitgen tocar-los i demanar-los autògrafs.

La trobada va tenir la seva posada en escena més tradicional, amb les notes de l’himne del club en la sortida dels jugadors a la gespa, la regalada de pilotes als espectadors i el posterior apropament dels homes de Luis Enrique a les bandes, on van fer vibrar la canalla amb la signatura de banderes, samarretes, pòsters i llibretes. Un record inoblidable per a una de les poques ocasions on els professionals redueixen la distància quilomètrica amb aquelles persones que els han convertit en herois i que els permeten gaudir d’una vida plena de luxes.

 

La festa, però, no va ser completa. Com també és habitual, les prop de 5.000 localitats buides i la venda il·legal fora el complex blaugrana van tacar una jornada teòricament pura. L’actuació d’alguns especuladors, amb l’adquisició massiva d’entrades per esgotar les localitats i tancar la venda -o regal- al públic, va comportar que diversos socis i aficionats es quedessin sense poder assistir al Miniestadi per veure els seus ídols de ben a prop.

Tot i aquesta situació, el mateix club no hi veu cap problema. “No va passar res estrany, ni fora del normal”, han manifestat des de l’entitat a El Món. Segons els organitzadors, “no hi havia cap necessitat de revendre les entrades. Si algú en volia, podia anar a les taquilles i se li donaven gratuïtament”. El Barça explica, a més, que els revenedors no van assolir el seu objectiu i es van quedar amb la majoria dels tiquets a les mans. Ben pocs espectadors van adquirir les entrades comprant-les als especuladors. Tot i això, la posada a disposició de localitats va quedar tancada al públic, un fet que va comportar la presència de només el 68% dels aficionats previstos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa