Món Esport
La tornada del Barça-Nàpols es jugarà al Camp Nou
  • CA

Ja és oficial. La UEFA ha anunciat aquest dijous, després de la reunió del seu Comitè Executiu, que els partits restants de les eliminatòries de vuitens de final de la Champions League i l’Europa League es disputaran en els escenaris en què ho haurien fet si el coronavirus no hagués paralitzat les competicions. El Barça i el Manchester City, per tant, tindran l’oportunitat de jugar al Camp Nou i l’Etihad Stadium els seus enfrontaments contra el Nàpols i el Reial Madrid, respectivament. Malauradament, no podran fer-ho amb la presència dels seus afeccionats a les grades com sí que ho van fer els seus rivals a l’anada.

La decisió s’ha pres tenint en compte que “tots els clubs que han de jugar les tornades a casa estan jugant partits de les competicions domèstiques als seus estadis sense cap mena de problema” i que “els visitants no tindran impediments a l’hora de viatjar”. El màxim organisme continental també ha avisat que es reserva el dret de canviar l’escenari de qualsevol compromís “en funció de com avanci la situació provocada pel coronavirus”. D’altra banda, les eliminatòries d’Europa League entre Inter-Getafe i Sevilla-Roma es disputaran a partit únic a Alemanya, ja que es van suspendre abans de jugar l’anada.

Aquest divendres, la UEFA anunciarà les dates de les tornades dels vuitens de final de la Champions. Els partits es disputaran el 7 i el 8 d’agost, quan es coneixeran els quatre equips que acompanyaran l’Atlètic de Madrid, el PSG, l’Atalanta i el Leipzig a la Final a 8 de Lisboa. A més, l’organisme europeu també celebrarà un sorteig per determinar el quadre definitiu de la Lliga de Campions, és a dir, es revelarà el camí de tots els candidats al títol fins a la final. La germana petita, l’Europa League, també sortejarà els aparellaments de la fase decisiva, que en el seu cas viatjarà a Alemanya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa