Món Esport
Toni Freixa: “Dos precandidats del Barça s’han reunit amb Puigdemont”
  • CA

Toni Freixa ha assegurat, en una entrevista al diari AS, que “hi ha dos precandidats a les eleccions del Barça que s’han reunit amb Carles Puigdemont”. El també aspirant a la presidència blaugrana ho ha criticat i ha demanat explicacions. “Caldrà saber els motius d’aquestes trobades i què es pretén”, ha analitzat Freixa, que no ha revelat els noms de qui parlava, encara que molt probablement es referia a Joan Laporta i Víctor Font, que no se n’han amagat mai.

“Hauria de ser irrellevant si un candidat és independentista o no. En la meva candidatura hi ha gent d’ambdues ideologies, tal com passa en la societat catalana. No crec que calgui parlar d’un posicionament polític quan estàs parlant de gestionar un club que té socis de totes les sensibilitats”, ha opinat un Freixa que no té cap dubte que en els comicis del pròxim 24 de gener hi haurà interessos polítics al darrere.

Preguntat pel Barça-Las Palmas de l’1 d’octubre del 2017, el precandidat ha valorat que “es va fer el que es va fer perquè no hi va haver més remei”. “El club no va tenir la complicitat de la Generalitat de Catalunya per suspendre el partit i no va rebre cap informe dels Mossos, que deien que es podia jugar”, ha afegit. Freixa creu que Bartomeu “va actuar amb responsabilitat” i “va evitar un problema d’ordre públic” que hi podria haver hagut si el partit s’hagués jugat amb l’estadi ple.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa