Món Esport
Toni Freixa acusa els impulsors del vot de censura de fer “guerra bruta” contra ell
  • CA

El precandidat a les eleccions de la presidència del Barça Toni Freixa ha protagonitzat una polèmica a les xarxes socials quan ha acusat els impulsors del vot de censura de fer “guerra bruta” contra ell. De fet, ha assegurat que aquesta “guerra bruta” ha envoltat el club durant “els darrers anys”.

Tot plegat ha començat quan el compte de Twitter “Bots Blaugranes” ha compartit un videoclip d’una manifestació feixista a la Plaça Sant Jaume de Barcelona amb el text: “Em jugo la mà i no la perdo que hi ha votants de Freixa allí”. El precandidat a la presidència del Barça ha respost lamentant que l’acusin de “feixista” i ha assegurat que “Bots Blaugranes” són un dels grups que ha promogut el vot de censura i que fan aquesta mena de “guerra bruta”.

Posteriorment, “La Resistència del Palau” ha respost Freixa afirmant que no és una d’aquestes organitzacions i que és un “mentider” que està fent “el ridícul”. “Seguiment FCB”, un dels altres grups que van impulsar el vot de censura, també han negat la participació de “Bots Blaugranes” a la moció, però han condemnat els fets.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa