Món Esport
El capità del Barça de bàsquet es mulla sobre la polèmica amb l’ERTO

Ante Tomic, capità del Barça de bàsquet, s’ha vist obligat a sortir al pas davant l’incendi que s’ha generat al Palau Blaugrana amb motiu de l’ERTO que va anunciar el club culer el passat dijous i que afectarà treballadors i esportistes. Els professionals de l’entitat han patit una rebaixa salarial del 70% amb motiu de l’aturada esportiva pel coronavirus i, segons Mundo Deportivo, la mesura va generar divisió d’opinions al vestidor del conjunt entrenat per Svetislav Pesic.

Alguns jugadors de la plantilla ja van utilitzar les xarxes socials per desmentir la informació, però aquest dissabte ha estat el capità l’encarregat de fer-ho. Aquesta ha estat l’opinió de Tomic: “Aquesta situació difícil amb el coronavirus ens fa part d’un equip molt més gran que el Barça de bàsquet. Per algú que té la sort de guanyar tants diners no és un acte heroic renunciar a una part del seu salari, en comparació amb el que està passant amb persones que guanyen menys”.

“Tant Oriola com jo vam acceptar la proposta del club de reduir els nostres sous en la primera reunió que vam mantenir amb la directiva. Després ho vam compartir amb els companys d’equip i els vam dir que transmetessin la seva opinió amb el director de la secció de bàsquet. Fins on jo sé, els altres jugadors van acceptar l’expedient i no és correcte que Pau Ribas rebutgés la proposta“, ha aclarit.

Els missatges de TomicNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa