Món Esport
Todibo no continuarà al Schalke 04 i tornarà al Barça
  • CA

El Schalke 04 no ha exercit l’opció de compra amb què comptava per adquirir en propietat Jean-Clair Todibo i el central francès, de només 20 anys, continuarà sent propietat del Barça quan acabi la temporada 2019/20 i, en conseqüència, expiri el contracte de cessió al club alemany. El director esportiu de l’entitat de Gelsenkirchen i fonts de la blaugrana han confirmat que la clàusula de 25 milions d’euros expirava el passat 31 de maig i que no ha estat exercida.

Cal remarcar que el Schalke ja havia deixat clar públicament, sobretot després que esclatés la crisi del coronavirus, que no tenia intenció de pagar aquesta quantitat per fitxar Todibo. El defensa no ha tingut un mal rendiment al Veltins Arena: s’ha adaptat bé a l’equip i ha disputat 497 minuts repartits en deu compromisos, el doble dels que va jugar amb la samarreta blaugrana entre el tram final del curs 2018/19 i el mercat de fitxatges d’hivern de l’actual temporada.

Cap representant de la direcció esportiva culer s’ha posicionat en relació amb el futur de Todibo, però el més normal, tenint en compte que els números evidencien que no ha acabat de convèncer ni a Valverde, primer, ni a Setién, després, és que el futbolista acabi marxant del Camp Nou aquest estiu, sigui en forma de venda a un altre club o incloent-lo en alguna operació per reforçar la plantilla. A la posició de central, de fet, només hi ha dos jugadors que tenen assegurada, excepte sorpresa majúscula, la seva continuïtat: Gerard Piqué i Clément Lenglet.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa