Món Esport
Ter Stegen: “Vaig pensar a marxar del Barça”
  • CA

El porter del FC Barcelona Marc-André Ter Stegen ha reconegut que, malgrat ser ara titular indiscutible i artífex dels èxits que pugui tenir l’equip, va arribar a plantejar-se seriosament “buscar solucions” i “canviar el Barça” per un altre equip quan, en les dues primeres temporades, vivia a l’ombra de Bravo, l’altre porter fitxat per fer oblidar a Víctor Valdés. “La competència amb Claudio no va ser gens fàcil. No negaré que hi va haver moments en què vaig estar pensant a canviar, a buscar solucions”, ha assegurat en una entrevista per la revista ‘Club del Deportista’.

 

Per Ter Stegen, va ser una situació que “no es pot oblidar”. “Com a persona que vol jugar-ho tot, com jo, era una situació molt complicada. Vols estar al camp, demostrar de què ets capaç de fer”. El jugador recorda que el club li va donar confiança: “No et preocupis, Marc, tens tota la nostra confiança, estàs aquí per molts anys, confiem en el teu rendiment”, assegura que li van dir. “Però després veus que la realitat no era així”, va sincerar-se. L’alemany va conviure dues temporades amb Claudio Bravo, qui jugava la Lliga. “Amb Luis Enrique parlava molt d’això. Però ell, és clar, veia també que Claudio estava fent una molt bona feina. Al cap de dues temporades, la situació exigia una solució. Hi havia dos porters que volien jugar-ho tot i calia prendre una decisió. Al final, el club va vendre Bravo i es va posicionar clarament a favor meu”.

 

L’alemany també recorda la figura d’Andoni Zubizarreta, la persona que va apostar per ell al Barça: “És una persona espectacular. Mai havia estat a Barcelona i tot el que em va explicar m’ho va fer arribar de tal forma que vaig acceptar i vaig dir el pas cap a una nova etapa en la meva vida. Quatre anys després, puc dir que vaig prendre la decisió encertada”. Ter Stegen, a més, reconeix que està aprenent català -ja domina el castellà- per adaptar-se millor a la ciutat. “M’encanta anar als supermercats, descobrir bons productes, passejar per la ciutat, prendre cafè en llocs molt especials, amb bona gent i bon ambient”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa