Ter Stegen: “Neymar? Jo estic molt content amb l’equip que tenim”

El porter alemany també opina, en un acte comercial, que "espero que Messi es quedi molts anys amb nosaltres"

El serial protagonitzat per Neymar Jr no va acabar amb el tancament del mercat de fitxatges, i prova d’això és tot el soroll que es genera al voltant d’aquest dia rere dia. L’encarregat de patir-ho aquest dijous ha estat Marc-André ter Stegen, que en un acte comercial de la marca de material esportiu McDavid celebrat a la botiga Futbolmania ha hagut de valorar el retorn frustrat del brasiler.

L’alemany, no obstant això, no s’ha immutat ni s’ha posat gens nerviós quan ha estat qüestionat sobre l’assumpte. Si no ho fa sota pals, això per a ell era molt més senzill. “Ja no es pot canviar res, jo estic content amb l’equip que tenim. Si m’hauria agradat que vingués? No és una pregunta fàcil, aquí volem que hi siguin els millors, però ja no es pot canviar res del que va passar“, ha opinat. Sobre la continuïtat de Rakitic, però, sí que ha emès el seu judici: “Personalment, estic molt content que s’hagi quedat, i crec que el club i l’afecció també”.

Ter Stegen també ha dit la seva sobre Messi, amb qui li agradaria compartir vestidor durant molt de temps. “Espero que Messi es quedi molts anys amb nosaltres. Piqué ja va dir que Messi s’ha guanyat el dret a decidir sobre el seu futur. Nosaltres estem convençuts que se sent còmode en el club i volem que continuï així. Volem que hi siguin els millors i ell és una peça clau“, s’ha sincerat abans de reconèixer que aquesta aturada de seleccions que acaba de finalitzar ha estat dura per a ell: “Faig tot el que puc per ser titular amb Alemanya. El Manu (Neuer) ho ha fet molt bé, però per a mi no ha estat gens còmode la situació. Ha estat un cop dur per a mi el que ha passat aquests dies“.

Més informació

Nou comentari