Ter Stegen fa història al Barça i deslegitima qualsevol debat

L'alemany s'ha convertit en el primer porter blaugrana a fer una assistència en un partit de la Lliga en el segle XXI

Marc-André ter Stegen no ha tardat ni un partit sencer a deixar ben clar que qualsevol debat al voltant del millor porter d’Alemanya –i, per tant, el que mereix ser titular a la selecció del país– és absurd. El porter alemany ha tornat a blindar la seva porteria i ha estat un futbolista clau en el triomf del Barça contra el Getafe, la primera victòria del curs lluny del Camp Nou, no només amb les seves aturades i la seguretat que ha transmès en tot moment sinó també amb una assistència històrica.

Encara que ell li hagi tret ferro després del partit, la passada de gol a Luis Suárez, que ha servit al Barça per obrir la llauna al Coliseum Alfonso Pérez, ha convertit Ter Stegen en el primer porter del Barça a fer una assistència en un partit de la Lliga en el segle XXI. Impecable sota pals, l’alemany ja fa temps que demostra que el seu joc de peus també és excel·lent, encara que fins avui no havia tingut l’oportunitat de reflectir-ho en l’apartat estadístic

Ter Stegen somriu a només una setmana de viure una concentració amb la selecció alemanya carregada de tensió després de les declaracions del president del Bayern contra la seva titularitat. Més enllà de qualsevol debat dialèctic, el futbolista del Barça ha tornat a demostrar que, ara mateix, és un dels millors porters del món. I ho ha fet sobre la gespa, amb una nova actuació impecable, lluny dels micròfons i de la polèmica.

Més informació

Nou comentari