Món Esport
Ter Stegen aclareix el seu futur i recorda el Barça-Las Palmas de l’1-O
  • CA

Marc-André ter Stegen ha deixat ben clar que vol continuar al Barça com a mínim una temporada més. El porter alemany encara no ha arribat a un acord amb el club blaugrana per renovar el contracte que els uneix fins al 30 de juny del 2022, però tot i això de moment no té cap intenció de marxar del Camp Nou. “No és possible que marxi aquest estiu”, ha declarat en una entrevista al podcast Kicker meets DAZN.

“Quan vam començar les negociacions, va sorgir el tema del coronavirus i ens va semblar que no era la situació ideal per tractar aquests assumptes. La pandèmia és una cosa més important que el futbol i vam decidir posposar la negociació”, ha afegit. “Em sento bé i la meva família està feliç aquí. Tampoc és que estigui sense contracte aquest estiu”, ha recordat Ter Stegen, que ha exterioritzat força vegades que no té plans de canviar d’aires.

A més, preguntat pel fet d’haver de jugar sense públic a les grades, el porter alemany ha valorat que “ja ho vaig viure contra el Las Palmas” i “per descomptat que és diferent”. “No ens enganyem, un partit sense públic no és el més atractiu del món, però la pilota rodarà i això és el més important”, ha reflexionat al respecte. “Estem en una bona posició a la Lliga, però el Madrid no ens regalarà res. A la Champions tenim possibilitats de passar als quarts i no les volem desaprofitar”, ha sentenciat sobre les dues competicions per les quals lluitarà el Barça quan torni el futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa