Món Esport
Tebas proposa anomenar “Messi” el premi al millor jugador de la temporada
  • CA

Javier Tebas s’ha confessat en més d’una ocasió com a seguidor del Madrid, però això no li impedeix reconèixer que Leo Messi “és el millor jugador de la història”. En una entrevista a Goal, el president de LaLiga ha considerat que, quan l’argentí pengi les botes, seria “una bona idea crear un premi MVP (Most Valious Player, Jugador Més Valuós en català) amb el nom de Messi“.

 

 

“Crec que Messi serà el millor jugador de la història perquè ja ho és. Neymar és un gran jugador, però té 26 anys. Messi estava jugant al primer equip en edat juvenil, no té límits i sempre està a un gran nivell. Caldria pensar-ho, però crear el guardó al millor jugador i posar-li el seu nom em semblaria ideal“, ha destacat Tebas en la conversa amb el mitjà de comunicació citat.

 

Cal destacar que a Espanya ja existeix un premi al màxim golejador (Pitxitxi), un trofeu per al futbolista espanyol que marqui més gols (Premi Zarra), un altre per al porter menys batut (Zamora) i un per a l’esportista més destacat de cada mes, però encara no n’hi ha un que s’entregui al més regular durant una temporada. Si LaLiga el crea, la màxima competició espanyola de futbol serà innovadora, doncs a la Premier League l’Associació de Futbolistes Professionals ja n’entrega un des del 1973 i, a més, en l‘NBA i l’NFL americanes és quelcom habitual, tant en les fases regulars com en les que determinen els campions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa