Tebas justifica el peculiar horari del Clàssic del Camp Nou

"La nostra feina consisteix en el fet que els espectadors puguin veure futbol també en l'àmbit internacional", ha explicat el president de LaLiga

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha justificat l’horari del primer clàssic de la temporada de la Lliga Santander, que es disputarà el 26 d’octubre al Camp Nou a partir de les 13.00 hores dins de l’estratègia d'”expansió internacional” perquè es pugui veure “a tot el món”, inclòs a l’Àsia. “La nostra feina consisteix en el fet que els espectadors puguin veure futbol també en l’àmbit internacional. Si poses un Barça-Madrid a la una i ho poden veure en més llocs, millor. Si no ho emetem a aquesta hora a l’Àsia no ho poden veue. El futbol és a Espanya, però ha deixat de ser únicament patrimoni espanyol“, ha explicat en la presentació del nou acord de LaLiga amb Movistar.

En aquest sentit, el president de la patronal de clubs ha destacat la importància de Movistar aquesta estratègia d’expansió internacional perquè, segons ell, la cadena permet que la competició es vegi i narri “de manera diferent” gràcies al paper dels periodistes i comentaristes i als resums que s’ofereixen en els programes del canal. “Com s’explica i com es narra canviarà i continuarà canviant molt. Actualment estem en una Lliga molt competitiva. Quan sento això de la crisi del Reial Madrid jo ho veig en la versió del got mig ple i penso que no és crisi del Madrid, sinó que són els altres que són bons. Estem molt acostumats al fet que la Lliga sigui mes fàcil de guanyar per als grans”, ha comentat.

A més, Tebas ha assenyalat que “la creativitat” és una de les coses que més els ha unit amb Movistar i ha explicat que, a més de crear ells la banda sonora de LaLiga, “ofereixen tot el futbol en un canal”, la Primera i la Segona divisió, dues categories “amb molta qualitat”. No s’ha oblidat de recordar el creixement del futbol femení a nivell televisiu. “El que cal fer és que vagi creixent i jo crec que tindrà futur. Està molt bé omplir el Wanda, però la clau és saber què està passant tots els caps de setmana en el futbol femení, el moment en el qual veiem que va molta gent a veure’l és quan veurem que està funcionant bé”, ha subratllat.

Més informació

Nou comentari