Javier Tebas, president de LaLiga, ha protagonitzat un col·loqui organitzat pel diari Marca en el qual ha parlat de la situació actual del Barça. Les eleccions, programades, a priori, per al pròxim 24 de gener, els contractes dels futbolistes del primer equip masculí i la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19 han estat alguns dels temes que ha tractat Tebas.

Una de les declaracions més polèmiques del president de LaLiga ha fet referència a la situació política de Catalunya i a les eleccions del Barça. En concret, ha demanat als precandidats a la presidència del club blaugrana que “deixin estar la independència”. No és el primer cop que Tebas critica el moviment sobiranista i fins i tot ha arribat a vincular-se, ell mateix, amb VOX.

Respecte a altres temes candents, com ara la rebaixa salarial que l’entitat blaugrana negocia amb els futbolistes del primer equip masculí de futbol i altres treballadors, Tebas ha assegurat que “hauran d’arribar a un acord si volen acabar la temporada”. També ha previst que “fins que no hi hagi una vacuna no podrà tornar el públic als estadis”.Més notícies

‘Més que una moció’ carrega contra la comissió gestora del Barça

La plataforma que ha forçat la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva demana la "convocatòria immediata d'eleccions"

L’esport català, commocionat per la mort de Vilaseca

Diverses personalitats i entitats han recordat la seva figura

Comentaris

  miquel puigpelat Novembre 14, 2020 | 20:12
  Això ho diu aquest impresentable de VOX. Quí és ell per ficar-se en política?. Que es presenti en Laporta i torni a catalanitzar el Barça!!!!!
  Àngel Drach Novembre 14, 2020 | 20:47
  Doncs ja sabeu que us toca, nois!
  Claravalls Novembre 14, 2020 | 21:13
  Com gosés pronunciar el mot de Catalunya amb la teva porca boca.Tots tos els candidats a la presidència del Barça seran i recolzaran la independència de Catalunya.Que et bombin feixista.Visca Catalunya lliure i independent. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
  Ja ho veus! Novembre 14, 2020 | 21:58
  JO,JO,JO.
  Eulàlia Novembre 14, 2020 | 22:12
  I a vostè q coi l'importa? Deixi vostè l'ultradretà!!!
  Quim Novembre 14, 2020 | 22:22
  Tebas, bàsicament som antifeixistes.
  Jo demano a Tebas... Novembre 15, 2020 | 08:51
  ...que deixi la beguda
  TTdereus Novembre 16, 2020 | 09:07
  i si deixem la "LIGA"?

Nou comentari