Món Esport
Tebas: “Com a madridista, vaig sentir pena amb el gol de Messi”
  • CA

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha tornat a mostrar públicament el seu madridisme i no s’ha estat de confessar haver sentit pena pel gol de Lionel Messi en el darrer minut del clàssic disputat al Santiago Bernabéu. L’exmilitant de Fuerza Nueva, ara dirigint una de les institucions més important de l’esport estatal, ha fet aquestes declaracions als micròfons de la Cadena COPE, concretament al programa ‘El Partidazo de COPE’: “Com a madridista, evidentment sents pena amb el gol de Messi, sobretot pel moment.”

Tot i això, el president de LaLiga admet que “a la Lliga li ha anat bé” i considera l’argentí el millor futbolista de la història. “Pel partit d’ahir catalogaria Messi com el millor jugador de tots els temps, i això que li he vist fer millors partits”.

 

D’altra banda, Javier Tebas també ha criticat l’actitud de les institucions esportives espanyoles per allargar l’aplicació del VAR, el videoarbitratge, en els partits de futbol professionals. “No s’avança amb el VAR. Si no es posa en funcionament, farem el ridícul mundial. Tot el món el prova, menys nosaltres”, ha manifestat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa