Món Esport
Tebas busca suports als Estats Units regalant samarretes de Messi
  • CA

Si és aficionat al futbol, viu als Estats Units i li interessa guanyar una samarreta del Barça de Leo Messi, doni suport a la causa de Javier Tebas adherint-se al manifest on demana signatures per exportar el Girona-Barça a Miami. Segons ha explicat la ‘Cadena SER’, un dels incentius que està oferint la Lliga als seguidors que firmin a favor de portar aquest partit al continent americà és el sorteig de 10 samarretes de l’astre argentí del Barça. És el darrer episodi d’un cas on Tebas segueix sense donar-se per vençut en una causa que sembla tenir perduda. 

 

El president de la Lliga s’ha contradit en les últimes hores, afirmant primer que ha presentat un recurs en algun tribunal per tal que li donin permís per jugar partits de Lliga als Estats Units i, d’altra banda, negant que hagi rebut cap notificació oficial que li ho prohibeixi. “No tinc cap notificació de cap institució que digui no a Miami”, ha declarat aquest mateix divendres, en un acte del canal #0 on ha afegit que la Lliga ara “és més coneguda als Estats Units pel partit de Miami que pels resultats”. El president de la Lliga ha xifrat ara el percentatge d’opcions que té el partit de disputar-se en un 83,75%, i ha insistit que intentarà per tots els mitjans possibles que es jugui. 

 

Tebas, malgrat tot, és conscient que el Girona-Barça, per la proximitat de la cita -26 de gener del 2019- ja és gairebé impossible que es pugui disputar en territori nord-americà, però busca jurisprudència que legitimi la seva causa i li permeti tirar endavant amb l’acord pactat amb la multinacional Relevant de cara als propers 15 anys. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa