Món Esport
‘Tata’ Martino: “L’Argentina pot competir sense Messi”
  • CA

Gerardo Martino no té un bon record del seu pas pel Barça. En una entrevista amb El Gráfico, de l’Argentina, el tècnic confessa haver-se sentit “allunyat de mi mateix”. “Fins l’etapa de Paraguai sempre em vaig sentir jo. En l’etapa de Newell’s vaig pensar que no, perquè vaig començar creient que patiria molt i vaig acabar guadint d’una manera que no es pot descriure. Els llocs on m’he sentit més allunyat de mi mateix i de la meva persona van ser els dos últims on vaig treballar: el Barcelona i la selecció argentina”, explica amb tot detall.

A més, Martino també reconeix que la seva feina no fou suficientment bona. “Des de la feina, el que vaig fer al Barcelona, objectivament, em va deixar molt disconforme”, manifesta. Tot i això, no considera que la seva etapa fos un fracàs: “Al Barcelona i a la selecció, des de l’estadística, gairebé juguem una final amb l’Atlètic de Madrid en la definició de la Lliga i després vam jugar la final de la Copa del Rei i dos finals de la Copa Amèrica. Uns quarts de final de la Champions League i una Supercopa d’Espanya. Des del meu punt de vista, quatre finals, un campionat i uns quarts de final no està gens malament.”

 

L’actual entrenador de l’Atlanta United, de l’MLS, creu que la selecció argentina podria tirar endavant sense la figura de Lionel Messi, la seva principal estrella i un dels millors jugadors de la història del futbol. “No crec que totes les possibilitats de la selecció passin per ell. L’Argentina pot competir sense Messi”, comenta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa