Món Esport
El TAS desestima la demanda del Santos contra el Barça pel fitxatge de Neymar
  • CA

Nova victòria judicial del Barça derivada del fitxatge de Neymar Jr. Segons ha informat aquest dimarts el club blaugrana, el Tribunal Arbitral de l’Esport “ha desestimat íntegrament la demanda interposada pel Santos davant la FIFA en què reclamava a l’entitat culer el pagament de 61.295.000 euros en concepte de danys i perjudicis amb les corresponents sancions esportives” per l’adquisició dels serveis de l’extrem brasiler l’estiu del 2013.

“El TAS considera que el contracte entre el Santos i Neymar es va rescindir de mutu acord, que el Barça no va incomplir l’acord de traspàs quan va pagar unes quantitats addicionals al pare del jugador i a la societat N&N i que no es va cometre cap conducta fraudulenta en l’operació”, ha informat mitjançant un comunicat el club català, que en conseqüència no haurà de pagar els 61 milions d’euros que se li reclamaven.

La resolució del Tribunal Arbitral de l’Esport també condemna el Santos, equip brasiler que va permetre a Neymar fer el salt a Europa, al pagament de les costes processals al Barça. Aquesta xifra ascendirà fins als 20.000 francs suïssos, és a dir, gairebé 19.000 euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa