Surt a la llum un nou escàndol del ‘Bartogate’

I3Ventures hauria destruït proves quan el cas va sortir a la llum

El cas Bartogate sembla ser un pou sense fi d’on sempre en poden sortir més ombres si s’estira del fil. La directiva de Bartomeu va contractar l’empresa I3Ventures per tal de desprestigiar persones properes al club que podrien fer mal a la imatge del llavors president, inclosos alguns jugadors de la plantilla. Les investigacions van deixar clar que es tractava d’una ordre directa de Bartomeu, amb la col·laboració de Jaume Masferrer, Óscar Grau i Gómez Ponti. A més, els directius van fraccionar els pagaments per tal que no haguessin de passar per l’aprovació de la directiva.

El cas segueix sent investigat per la justícia, i el diari Marca ha desvelat un nou escàndol descobert durant el procès judicial. Segons el diari madrileny, tres treballadors d’I3Ventures han declarat que l’empresa va amagar deliberadament proves relacionades amb el cas quan va sortir a la llum. La companyia hauria buidat i formatejat els seus ordinadors, a més de tancar els correus dels seus treballadors, per tal de destruïr possibles proves incriminatòries.

Sempre segons el diari Marca, un dels declarants també hauria afirmat que es feien constants estudis de la imatge de Bartomeu, fins i tot més freqüentment que els del propi club. De la mateixa manera, també es realitzaven informes sobre Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, els candidats a les últimes eleccions a la presidència del club.

A més, a banda d’esborrar proves també s’haurien manipulat informes. Segons Marca, un dels declarants hauria assegurat que es van modificar poc abans d’entregar-los a PWC, l’empresa que està duent a terme una auditoria al club. La investigació segueix el seu curs i les ombres del Bartogate podrien ser encara més llargues del que semblava en un principi.

Més informació

Comentaris

  Un de pas Juliol 3, 2021 2:32 pm
  Será un Agente secreto del 155... Entre anacleto y mortadelo y filemon... Salut i dues Repúbliques, aquí i a Ñ.
   Angels Juliol 4, 2021 6:14 pm
   España q se gane la republica, se esta muy bien en el sofa y viendo la tv de como las fuerzas de seguridad reparten palos, detenciones y juicios injustos y encima los manifestantes son considerados mala gente por eso el " A por ellos". La libertad, la justicia y la republica hay q ganarsela.
  De moment una nit Juliol 3, 2021 3:14 pm
  El titella del grupo godo Bartomeu, hauria d'acabar a la presó
  Barto, Sandro, que tal? Juliol 3, 2021 4:24 pm
  Semblava un mossen i era un lladre aprenent del Barto Sandro coca.cola

Nou comentari