Món Esport
La surrealista broma de Piqué a Koke: “Un gintònic al Camp Nou?”
  • CA

La faceta bromista de Gerard Piqué és coneguda per tothom, i avui ha sortit a la llum un nou capítol. En el que probablement era el moment més tens de la temporada, només al central català se li podia acudir la broma que va patir el jugador de l’Atlètic de Madrid, Jorge Resurrección “Koke”. Com ha desvelat al programa de Movistar+, La Resistencia, el matalasser estava estirat a terra per evitar el xut de Leo Messi en una falta. Va ser llavors quan el central català, en una conversa surrealista, s’hi va acostar per preguntar-li “si s’imaginava prendre’s un gintonic”.

No és el primer troleig que es coneix de Piqué, tot i que potser sí que és el que ha fet en un moment més delicat. La falta que havia de picar Messi era del tot determinant per la temporada. El Barça es jugava la Lliga davant el conjunt matalasser, el partit era a les seves acaballes i un gol blaugrana hauria situat el conjunt de Koeman líder a falta de tres jornades. Els nervis eren a flor de pell i el barceloní va decidir que era el moment de posar-se a fer broma.

L’estratègia de distracció del central no va funcionar. Messi va no va poder marcar la falta i el desenllaç de la lliga va ser nefast pels blaugrana. Koke no no va alçar la copa de cap gintònic al Camp Nou, però sí que es va endur la Lliga a final de temporada, per davant del Reial Madrid. Piqué no es va poder emportar cap títol, però va poder treure una rialla amb un altre troleig que defineix la seva manera de viure els partits, amb diversió.



Més notícies
La pancarta de Piqué a Madrid per promocionar la Copa Davis | Kosmos
Tots els secrets de la provocativa lona de Gerard Piqué a Madrid
Notícia: Tots els secrets de la provocativa lona de Gerard Piqué a Madrid
Comparteix
Xavi Hidalgo, director creatiu de Smäll, l'agència creativa responsable de la campanya, en parla amb El Món
Messi, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
Barça i Atlètic empaten i deixen la Lliga en mans del Madrid (0-0)
Notícia: Barça i Atlètic empaten i deixen la Lliga en mans del Madrid (0-0)
Comparteix
La por dels dos equips ha fet que el partit decisiu al Camp Nou acabés sense gols

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa