Món Esport
Suárez també té un missatge per a Dembélé: “Ha de ser més responsable”
  • CA

A Ousmane Dembélé se li està fent molt llarga l’aturada de seleccions. L’extrem francès ha rebut un altre toc d’atenció, ara del seu company d’equip Luis Suárez, després dels seus actes d’indisciplina en la setmana prèvia al partit del Barça contra el Betis. Ernesto Valverde, Gerard Piqué, Carles Puyol, Didier Deschamps, Pep Segura… l’extrem francès ha rebut un seriós correctiu en només una setmana.

 

Segons el davanter uruguaià, Dembélé “ha de ser més responsable en alguns aspectes i centrar-se una mica més”. “Els jugadors de futbol som uns privilegiats”, justifica el seu argument Suárez. “No crec que no s’hagi adaptat al Barça. La seva relació amb els companys és la millor i jo el veig feliç”, ha seguit destacant el charrúa en la roda de premsa prèvia al matx que França i l’Uruguai disputaran aquest dimarts a l’estadi de Saint Dennis.

 

Luis Suárez, però, ha construït després de destruir i no ha volgut acabar les seves declaracions en relació a l’assumpte sense enviar un missatge d’optimisme: “Té molta gent professional al voltant en la qual fixar-se. Ha de tenir confiança en les seves possibilitats perquè es mereix ser jugador del Barça”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa