Suárez encara preocupa més el barcelonisme: “Ens espera un any llarg i complicat”

"“És una derrota que preocupa i fa mal. Hem de fer autocrítica… Si volem guanyar la Lliga, cal ser més contundents", ha declarat l'uruguaià després de la desfeta a Granada

La derrota del Barça contra el Granada ha estat molt preocupant i Luis Suárez, un dels pesos pesants de l’equip blaugrana, ho sap. El davanter uruguaià ha estat l’encarregat d’atendre Movistar a peu de gespa, just després de finalitzar la derrota culer al Nuevo Los Cármenes, i ha realitzat unes declaracions que encara han alarmat més el barcelonisme.

“És una derrota que preocupa i fa mal. Hem de fer autocrítica… Si volem guanyar la Lliga, cal ser més contundents“, ha començat dient Suárez, que creu que “s’ha d’analitzar la falta d’efectivitat i de creació d’ocasions que estem tenint. Som el Barça i no podem sortir així als partits, hem de sortir a guanyar”. “Ens espera un any llarg i complicat. Hem de fer autocrítica i millorar”, ha sentenciat l’atacant en unes paraules que evidencien que el vestidor del Barça no confia massa en ell mateix.

Més informació

Nou comentari