Suárez no viatja amb l’Uruguai per seguir “un pla de treball personalitzat” a Barcelona

El davanter uruguaià no és inclòs en la convocatòria de la selecció 'charrúa' amb l'objectiu de seguir millorant el to físic

Una bona notícia per a Ernesto Valverde: Luis Suárez no ha estat inclòs en la convocatòria de l’Uruguai per a la pròxima aturada per partits de seleccions. El davanter charrúa es quedarà a Barcelona amb l’objectiu de seguir “un pla de treball personalitzat” per seguir millorant el to físic i, en conseqüència, el rendiment sobre la gespa.

“El jugador del primer equip Luis Suárez es quedarà a Barcelona durant l’aturada de seleccions fent tractament mèdic de comú acord entre els serveis mèdics del Club i els de la selecció d’Uruguai com a part del seu pla de treball personalitzat”, ha informat el Barça mitjançant un comunicat breu. D’aquesta forma, el davanter centre del Barça s’estalviarà viatges transoceànics i els dos partits amistosos de la seva selecció contra el Perú.

En els últims dos partits del Barça, Luis Suárez ha fet un clar pas endavant que ha silenciat bona part de les crítiques cap a la seva figura després d’un inici de curs amb dubtes. El davanter uruguaià va marcar un gol molt valuós a Getafe per ajudar els de Valverde a segellar el primer triomf a domicili de la temporada i, quatre dies després, va marcar les dues dianes que van permetre al conjunt català remuntar contra l’Inter de Milà.

Més informació

Nou comentari