Suárez, sobre Neymar: “Ell sabia que aquí estava al millor club del món”

Luis Suárez ha estat l’últim integrant de la plantilla del Barça a posicionar-se en relació amb el possible retorn de Neymar al Camp Nou. En una entrevista a BeIN Sports, el davanter uruguaià ha declarat que “com a amic seu, a mi m’encantaria veure’l feliç i jugant on se senti còmode”, encara que “el seu retorn dependrà del Barça, del PSG i d’ell”.

“Ell sabia que aquí estava al millor club del món i estava envoltat dels millors jugadors. Va voler provar una nova possibilitat i es va arriscar”, ha afegit Suárez sobre el seu amic brasiler. Qui sí que va poder aterrar al Camp Nou aquest estiu passat va ser Griezmann. “Ell mateix s’està sentint molt còmode. En el vestidor va tenir una molt bona rebuda i està demostrant que ha vingut a ajudar-nos a aconseguir els títols que volem“, ha dit respecte al francès.

Sobre els objectius d’aquesta temporada del Barça, Suárez ha assegurat que “no és fàcil guanyar les tres competicions” i s’ha sincerat sobre el que va passar a Roma i Liverpool: “Estem molt dolguts amb el que ha passat les dues últimes temporades a la Champions. És molt complicat guanyar la Champions, però va ser error nostre cent per cent. Som molt conscients que hem de capgirar aquesta situació“.

En la mateixa entrevista, en la qual ha explicat que “em va impressionar molt la foto de Messi amb les sis Pilotes d’Or perquè és quelcom únic i històric”, el davanter blaugrana també ha convidat la directiva a buscar-li un relleu generacional. “Si ve un company més per competir, serà la mateixa pressió que la que tindré jugant cada tres dies. Hem de pensar en el futur del club. A mi m’agrada molt com m’han tractat aquí i penso que el millor és que el Barça fitxi un davanter jove perquè tingui la possibilitat de ser el ‘9’ titular quan jo no hi sigui“, ha finalitzat.Més notícies

Nou comentari