Món Esport
Suárez explica què fer perquè Messi es quedi al Barça
  • CA

Luis Suárez, exjugador del Barça i actual davanter centre de l’Atlètic de Madrid, ha concedit una entrevista a ESPN on, entre moltes altres coses, ha comentat el serial que es va viure al Camp Nou durant dues setmanes d’estiu, des que Leo Messi va anunciar que volia marxar del Barça fins que va acabar comunicant que es quedava, però a contracor.

“No era un gest cap a la meva persona”, assegura l’uruguaià. Es diu que Messi podria haver intentat forçar la situació perquè el club, que ja havia dit a Suárez que no comptava amb ell, acabés mantenint el davanter centre. És més, l’uruguaià afirma que va ser una decisió molt meditada del seu amic i que “l’haurien d’haver respectat”.

A la vegada, però, un cop Messi ha decidit quedar-se, Suárez considera que hi ha moltes opcions perquè l’argentí s’acabi retirant a Barcelona. “Si torna a sentir-se còmode i feliç amb una nova directiva, voldrà seguir al Barça”, ha reconegut l’uruguaià. Així, com molts sospiten, les eleccions al club blaugrana seran la clau que marcarà el futur del millor jugador del món.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ceballut a octubre 10, 2020 | 19:52
    Ceballut octubre 10, 2020 | 19:52
    Aquests dos xicots, Messi i Suarez, ja parlen la llengua del país on mengen ? L'estan aprenent, al menys ? Si no és així aviseu-los que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos de català presencials i a distància molt interessants pels que vulguin deixar de ser inadaptats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa