Món Esport
Suárez esclata contra la directiva del Barça: “Hi ha coses que no se saben”
  • CA

En la roda de premsa de comiat va optar per una postura senyorial i per marxar del Barça sense retrets, però Luis Suárez no està gens content amb les formes amb què la directiva de Josep Maria Bartomeu ha gestionat el seu adeu. Després de la victòria de l’Uruguai contra Xile en les eliminatòries sud-americanes de classificació per al Mundial de Qatar del 2022 (2-1), l’exjugador blaugrana ha revelat que les últimes setmanes ho ha passat molt malament, ja que “fa molt mal sentir que un club, després d’una etapa de sis anys, t’està fent fora”.

“Va ser difícil. Vaig viure una barreja de sensacions. No em vaig prendre gens bé les formes del Barça, no van ser les adequades. Vaig passar d’estar plorant a tornar a sentir-me valorat com a jugador. L’Atlètic em va rebre espectacularment, però fins que no vaig debutar vaig passar uns dies molt complicats”, ha començat explicant. El davanter uruguaià també ha desmentit que la seva dona i les seves filles tinguessin un paper fonamental a l’hora de no marxar d’Espanya: “La meva família només volia veure’m feliç”.

A més, Suárez ha explicat que “hi ha coses que no se saben, com per exemple que un dia vaig anar a entrenar amb el Barça i em van obligar a exercitar-me a part perquè no participés en un onze contra onze”. “La meva dona em veia trist i em va deixar prendre la decisió que considerés oportuna. Quan va arribar la proposta de l’Atlètic, no m’ho vaig pensar ni un moment”, ha recordat.

Per últim, l’atacant matalasser també ha reflexionat al voltant de la reacció de Leo Messi a la seva marxa. L’argentí es va acomiadar d’ell amb una publicació en què va aprofitar l’avinentesa per carregar contra Bartomeu. “No em va sorprendre, el conec massa. Ja sabia el dolor que va patir. Fa molt mal sentir que el club, després d’una etapa de sis anys, t’està fent fora. Això és el que més mal fa. Ja som grans i crec que hi havia moltes altres maneres de dir-me que no es comptava amb mi. Jo no veig el Leo com tothom, el veig com un amic. I ell sap el que hem patit i com de malament ho hem passat”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Upps!! a octubre 09, 2020 | 14:24
    Upps!! octubre 09, 2020 | 14:24
    Luis vas arribar al Barça, després d'una mossegada. Ara en tornes a fer una, però ara al mateix Barça, d'acord que la directiva és un desastre, però crec que has guanyat molta pasta, de la manera en que has deixat el club. Per cert, el teu rendiment de les dues darreres temporades, va ser molt fluix, i les operacions als genolls, pensant més en la selecció, que no pas amb el Barça. No mosseguis tant
  2. Icona del comentari de: Ricard a octubre 09, 2020 | 17:57
    Ricard octubre 09, 2020 | 17:57
    Luisito, benvingut al club dels acomiadats de mala manera. Això, mimat de la vida, passa sovint sense cobrar el dineral que tu cobres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa