Suárez deixa en evidència els crítics pel seu estat de forma

El davanter uruguaià tanca el debat que s’havia generat a les xarxes socials i entre els mitjans de comunicació arran d’una fotografia publicada pel Barça

Sempre que hi ha un període considerablement llarg d’aturada futbolística, Luis Suárez ha de conviure amb el mateix: els dubtes dels afeccionats i dels mitjans de comunicació en relació amb el seu estat de forma. Aquest dimecres, que va ser un dia molt especial per al davanter uruguaià, ja que va tornar dos mesos després a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar el test de coronavirus i diverses proves mèdiques per avaluar l’evolució de la recuperació de la seva lesió al genoll dret, va tornar a patir-ho. Una fotografia facilitada pel Barça va generar debat a les xarxes socials.

A diferència d’altres ocasions, però, Suárez no ha esperat ni 24 hores per deixar en evidència tothom qui l’havia acusat d’estar passat de pes. La seva dona, Sofia Balbi, ha fet una publicació a Instagram en què es veu el davanter blaugrana sense samarreta fent tocs amb una pilota. El seu estat de forma, tal com es pot comprovar en el vídeo, és més que correcte malgrat haver estat força mesos aturat per culpa dels seus problemes al genoll. L’uruguaià, per si no n’hi hagués prou, ha compartit la història i ha posat dues emoticones més que suggerents.

Captura de Pantalla 2020 05 07 a les 11.21.48

D’aquesta forma, Suárez ha tancat el debat que s’havia generat al voltant del seu estat físic. Tal com va revelar Eder Sarabia, segon entrenador del Barça, aquest dimarts, el davanter serà el “fitxatge del mercat de confinament” del conjunt blaugrana i podrà ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius quan es reprengui la competició.

Més informació

Nou comentari