Suárez aprofitarà l’aturada de seleccions per recuperar-se de les seves molèsties al genoll

El Barça ha confirmat els problemes físics del seu davanter

El Barça ha emès un comunicat explicant la situació física de Luis Suárez. El club blaugrana ha explicat que el davanter uruguaià segueix tenint “molèsties al genoll dret” i que “la seva evolució en marcarà la disponibilitat”. “Durant els propers dies el jugador del primer equip Luis Suárez seguirà una pauta de treball específic de musculació i de prevenció a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal de resoldre-les”, ha informat l’entitat catalana.

 

Així, el ‘9’ podrà aprofitar els quinze dies de descans que té ara el Barça com a conseqüència de la segona aturada per partits de seleccions de la temporada per recuperar la seva millor versió. Luis Suárez, que també està a l’espera del naixement del seu tercer fill, s’ha alliberat de fer la gira asiàtica amb l’Uruguai i podrà dedicar-se a fer un tractament que serveixi per eliminar les molèsties que pateix.

 

Com està sent habitual les últimes temporades, al davanter blaugrana li està costant arrancar. Ja ha jugat més de 800 minuts, durant els quals només ha vist porteria en tres ocasions. Les seves molèsties físiques es fan evidents en les múltiples imprecisions que té en els metres decisius, però no l’impedeixen lluitar com ningú.

Més informació

Nou comentari