Suárez: “A Messi se l’ha de renovar, no tenir sentit comú”

El davanter del Barça recorda les paraules del director general i demana la renovació del seu company i amic

Luis Suárez ho té claríssim. Messi ha de renovar amb el Barça sense que ningú posi en dubte l’operació, valgui el que valgui. Ni el mateix director general del club, una de les màximes autoritat de l’entitat, pot mostrar-se dubitatiu a l’hora d’analitzar la renovació de l’argentí, decisiu a la gespa dia rere dia i l’home que segueix movent els fils d’un Barça que el necessita.

Després de les paraules d’aquest dimecres al matí al Fòrum Europa, on Grau ha obert la porta a una renovació “amb el cap fred i amb sentit comú” (una de les frases de la temporada), Luis Suárez ha estat contundent a la zona mixta del Camp Nou, després d’una nova exhibició del seu amic Leo que ha empès el Barça als quarts de final de la Copa del Rei.

 

“Leo Messi és el millor jugador del món. El que s’ha de fer és renovar-lo, no tenir sentit comú”, ha dit l’uruguaià, que ha pronunciat una de les opinions més compartides pel barcelonisme. La darrera vegada que un executiu del club va posar en dubte una renovació de Messi, Javier Faus l’any 2013, el mateix argentí va respondre’l manifestant que “aquest senyor no té ni idea de futbol”. Messi, evidentment, va acabar renovant.

Més informació

Nou comentari