Món Esport
Polèmiques declaracions d’Stóitxkov sobre Van Gaal: “És imbècil”
  • CA

Hristo Stóitxkov ha carregat contra Louis Van Gaal en una entrevista a Radio Impacto de Córdoba, a l’Argentina. L’exjugador del Barça ha recordat l’etapa de l’holandès al Camp Nou quan ha reflexionat al voltant dels motius pels quals Riquelme no va triomfar amb la samarreta blaugrana. “Per què Riquelme no va triomfar al Barça? Perquè tenia un entrenador imbècil com Van Gaal”, ha opinat.

S’ha de reconèixer que va fer algunes coses bones com a entrenador, però molts jugadors van patir per culpa de la seva estupidesa. Jo també ho vaig fer. Va entrar al vestidor i va dir qui hi havia molt de cruyffisme. No cal dir que hi havia una gran diferència entre els mèrits que havien fet Johan Cruyff i ell durant les seves carreres”, ha afegit el búlgar en unes declaracions que han tingut força impacte.

Cal recordar que, el 2015, Stóitxkov ja va carregar contra Van Gaal en una entrevista a Onda Cero. “Fa patir els jugadors. És tan mediocre que destroça els equips. Primer el Barça, després el United… Hi ha molts futbolistes que marxen per culpa seva”, va declarar l’exjugador culer en relació amb l’holandès.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa