Stoítxkov carrega amb duresa contra Bartomeu, Setién i Sarabia

La llegenda del Barça no ha tingut compassió amb el cos tècnic del club i les decisions de la directiva

Hristo Stoítxkov no és d’aquelles persones que tendeixen a fer declaracions moderades i poc polèmiques, ans al contrari. Quan el búlgar parla, algú ha de començar a tremolar. Aquest cop l’estripada ha estat múltiple i sense compassió. Després que el Barça hagi perdut la Lliga, amb una derrota terrorífica contra Osasuna al Camp Nou, ha carregat contra Setién, Sarabia i el cos tècnic del càntabre. “Són uns entrenadors mediocres”, ha assegurat en declaracions a la televisió mexicana TUDN.

A la vegada, Josep Maria Bartomeu també ha rebut una crítica ferotge per les seves decisions respecte a la banqueta blaugrana dels darrers mesos. “Va fer fora Valverde quan tenia l’equip líder i no després de Roma, Anfield o la final de Copa contra el València”, ha esclatat. També ha carregat contra la gestió econòmica del president barceloní: “S’ha gastat mil milions d’euros i no ha guanyat res”.

Més informació

Comentaris

    Ramon Juliol 18, 2020 5:27 pm
    Sembla un jugador dels anys 70, no dels 90.
    Berni Juliol 19, 2020 9:40 am
    A la Junta tot li surt al revés. Després de gastar-se quatre milionades (Gómez, Dembelé, Coutinho i Griezmann) , avui el primer i el segon equip no tenem més d'una quinzena de jugadors. Mal karma. Segons la cultura budista el karma retorna les bones i les males accions fetes d'antuvi. "No hay más qui disir"

Nou comentari