Stoichkov es rendeix a Messi: “Darrere del mite s’amaga una gran persona”
Stoichkov, durant la xerrada motivacional a Guatemala.
Stoichkov, durant la xerrada motivacional a Guatemala. | EFE

Leo Messi és un futbolista que ha pogut assolir la categoria de llegenda sense la necessitat de retirar-se. El capità del Barça és un mite i rep elogis de bona part del món, i l’exjugador blaugrana Hristo Stoichkov no ha volgut ser menys. En una xerrada motivacional a Guatemala, el búlgar ha insistit en el fet que, més enllà d’un gran esportista, Messi és “una gran persona”.

 

“El vaig conèixer quan va arribar a la Masia amb 12 anys. Poques persones saben que darrere del futbolista fora de sèrie hi ha una persona que és molt més gran”, ha valorat Stoichkov, que durant la seva conferència, organitzada per la Fundació de l’Associació Nacional del Cafè de Guatemala, també ha narrat algunes de les experiències que va viure com a jugador, amb especial èmfasi a l’època del Dream Team de Johan Cruyff i la Copa d’Europa del 1992.

 

“És un mite. No hi ha ningú que pugui discutir que és el millor”, ha sentenciat l’exfutbolista blaugrana. Un cop més, Messi rep elogis per part d’un entorn culer rendit als seus peus, però aquest cop no ho fa pel que fa dins dels terrenys de joc, sinó per com és a fora d’aquests.Nou comentari