Soraya Sáenz de Santamaría es querellarà contra Hristo Stòitxkov

La vicepresidenta del govern espanyol presentarà una querella contra l'exjugador del Barça per atemptar contra el seu honor i el de la seva família

La vicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría | ACN

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha confirmat que en els propers dies presentarà una querella contra l’exjugador del Barça Hristo Stòitxkov per atemptar contra el seu dret a l’honor, després que l’exdavanter internacional búlgar titllés de “franquistes” els seus avis, els seus pares, els seus fills i a ella mateixa en un programa de televisió de Miami.

Hristo Stòitxkov ha volgut explicar al poble americà de parla castellana què està passant a Catalunya. I ho ha fet essent molt crític amb l’actuació del govern espanyol, amb la intervenció abusiva de les forces de seguretat, i defensant els ciutadans de Catalunya, “gent innocent, nens i avis”. L’exjugador del Barça ha manifestat que “la gent de Catalunya és lliure de votar i enviar les forces armades perquè peguin gent no té perdó”.

 

L’exblaugrana ha assenyalat directament el govern presidit per Mariano Rajoy i, concretament, la seva vicepresidenta: “Aquesta que tinc aquí. Soraya Sáenz de Santamaría. El seu avi, franquista, el seu pare, franquista, ella, franquista i els seus fills, franquistes. I aquesta mana les coses que hem de fer? Per favor, dimiteix. No pots enviar la gent a pegar innocents, nens i àvies. En quin món vivim? Govern d’espanya, sou una vergonya total.”

Més informació

Nou comentari